جابه‌جایی 10 تریلیون دلار از طریق راهکارهای موبایلی تا سال2025


راهکارهای مالی مبتنی بر تلفن همراه و استقبال گسترده از کیف پول‌های دیجیتال از جمله روندهای اصلی نوظهور در سال 2020 میلادی بود که نوید رونق هرچه بیشتر این بازار در سال جدید میلادی را می‌دهد.

بر اساس گزارش جدید منتشر شده از سوی مرکز تحقیقاتی «ژوپیتر ریسرچ» کاربران جهانی در کیف پول دیجیتالی و دیگر راهکارهای پرداخت غیرحضوری خود سالانه بیش از 10 تریلیون دلار رد و بدل می‌کنند. زیرا در جریان همه گیری ویروس کرونا تقاضا برای گزینه‌های پرداخت دیجیتال افزایش یافته است.

پیش بینی جابه‌جایی سالانه 10 تریلیون دلاری از طریق راهکارهای دیجیتالی پولی مربوط به پنج سال آینده می‌شود و در حالی که حجم پول‌های دیجیتالی مبادله شده در سال 2020 میلادی 5.5 تریلیون دلار بود، این رقم تا پنج سال آینده رشد 83 درصدی را تجربه می‌کند.

بررسی‌ها نشان داد استفاده از راهکارهای پرداخت موبایلی بدون تماس در جریان همه‌گیری ویروس کرونا بسیار رونق یافت که این اتفاق ناشی از نگرانی در مورد جابه‌جایی پول نقد بود و کیف پول دیجیتالی به عنوان اکوسیستم مناسب در پرداخت به کار گرفته شد. در این گزارش پیش بینی شد میزان سازگاری با راهکارهای پولی بدون تماس باز هم افزایش می‌یابد و در این میان تا سال 2025 میلادی 34 درصد دستگاه‌های موبایلی فعال در جهان روش‌های پرداخت بدون تماس را به کار می‌گیرند که این رقم در سال 2020 میلادی 11 درصد بوده است.

آموزش های عصر شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *