Search

چگونه یک TFTP Server راه اندازی کنیم

راه اندازی یک TFTP Server می‌تواند یک پروسه پیچیده و یا آسان باشد که بنا به نیاز و تنظیمات خاص می‌توان از یکی از آن‌ها استفاده نمود. در این راهنما آسان‌ترین روش راه اندازی یک تی اف تی پی سرور آمده است. TFTP Server یا سرویس دهنده FTP می‌تواند همان رایانه همراه یا رو میزی شما باشد. نرم افزارهای فراوانی جهت راه اندازی آن وجود دارند ولی در این راهنما , یکی از معروف‌ترین و آسان‌ترین آن‌ها به نام TFTPD استفاده خواهد شد و به شما کمک خواهد کرد تا FTP سرور خود را بدون طی مراحل پیچیده راه اندازی نمایید.

 

مراحل راه اندازی TFTP سرور با استفاده از این روش در ادامه مطلب آمده است. نرم افزار را بنا به نوع سیستم عامل خود (32 بیتی یا 64 بیتی) از این آدرس دریافت نمایید. در این راهنما با توجه به 64 بیتی بودن سیستم عامل نسخه tftpd64 standard edition 4.5.2 دریافت گردید.

پس از دریافت نرم افزار آن را حالت فشرده Zip و در مسیر دلخواه خارج کنید. در این راهنما فایل فشرده در مسیر درایو C و در پوشه TFTP از حالت فشرده خارج گردید. نرم افزار را در حالت Elevated Mode با راست کلیک کردن بر روی آن و انتخاب Run as Administrator اجرا نمایید.

پس از اجرای بر روی کلید Settings کلیک کرده تا وارد بخش تنظیمات نرم افزار شوید.

پنجره ی بخش تنظیمات این نرم افزار باز خواهد شد. گزینه ی TFTP Server را فعال نموده و بقیه گزینه ها را در صورت فعال بودن غیر فعال نمایید.

بر روی تب TFTP کلیک کرده و با کلیک بر روی کلید Browse مسیر فایل های مورد نظر در TFTP سرور خود را انتخاب کنید. در این راهنما فایل های مورد نظر در درایو C و پوشه ی TFTPD Files قرار دارد. در بخش امنیت تی اف تی پی TFTP Security گزینه ی None را انتخاب کرده و در بخش امنیت پیشرفته ی تی اف تی پی سرور Advanced TFTP Options گزینه های Option negotiation, Show Progress bar, Translate Unix file names, Allow “’ As virtual root را انتخاب نمایید.

حال نوبت به یکی از مهم‌ترین بخش‌ها یعنی اختصاص آدرس آی پی به TFTP Server می‌رسد. با باز کردن منو ای که در جلو این گزینه قرار دارد می‌توانید این گزینه را انتخاب نمایید. در این راهنما آدرس آی پی 172.20.10.4 انتخاب گردید. (آدرس های آی پی که در این پنچره خواهید دید همان آدرس های آی پی اختصاص داده شده به کارت شبکه رایانه همراه یا رومیزی شما است)

آموزش های عصر شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *