NAS چیست و چه کاربردی دارد؟
در این مقاله در خصوص Network Attach Storage و یا همان NAS صحبت خواهیم کرد. در یک شبکه محلی یا LAN می توان با استفاده از اترنت میان سیستم ها ارتباط ایجاد کرد و اطلاعات را میان آنها پخش کرد.
در فضای اینترنت با استفاده از آیپی، کاربر می تواند به فایل هایی که توسط خودش و یا کاربران دیگر ذخیره شده است دسترسی داشته باشد.
از جمله ویژگی های مهم NAS، ظرفیت بالا، هزینه کم و دسترسی آسان می باشد. شما با استفاده از یک کلیک و برقراری ارتباط می توانید به فضای ذخیره سازی وسیعی دسترسی داشته باشید.
SAN و NAS دو عنصر اصلی ذخیره سازی در شبکه هستند. برای این که یک ذخیره سازی در فضای شبکه به درستی انجام شود، هردو این دو عنصر می بایست وجود داشته باشد. NAS از نوع داده هایی مانند فایل های صوتی، تصویری و متن می باشد و SAN بیشتر برای انتقال های به صورت بلوکی استفاده می شود و دیتا محور می باشد. از نظر ساختار با یکدیگر کاملا متفاوت می باشند.
محصولات NAS برای شرکت های بزرگ و همچنین دفاتر و کسب و کار های کوچک استفاده می شود. در NAS حداقل ۴ درایو وجود دارد که کاربران می توانند از آنها به صورت مجزا استفاده کنند و هیچکدام از آنها با یکدیگر تداخل نداشته باشد.
در گذشته برای ذخیره فایل ها، شرکت و دفاتر بزرگ مجبور بودند که از وسایل ذخیره سازی که گاها فضای زیادی را اشغال می کنند استفاده کنند. پس از ورود NAS به دنیای اینترنت، تا حد زیادی این مشکلات را کاهش داد.
از جمله کاربرد های NAS این است که هنگام بکاپ گیری از این محصول استفاده می کنند و از فضای ذخیره سازی سیستم خود نهایت استفاده را می برند. در خانه ها نیز برای ذخیره تصاویر و ویدئو های تلویزیون و تلفن های همراه نیز از محصولات NAS استفاده می شود.
امیدواریم این مقاله نیز برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. ما را در بخش مقالات دنبال کنید.