آیا تابهحال به نحوه عملکرد سایتهای مختلف و بهروزرسانی مطالب برای وبسایت، فکر کردهاید؟ ما در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی دررابطهبا نرمافزار <span; font-family: ‘Calibri’,sans-serif; color: black;”>WordPress و…
وردپرس چیست و هر آنچه بایستی در مورد wordpress بدانید!
آیا تابهحال به نحوه عملکرد سایتهای مختلف و بهروزرسانی مطالب برای وبسایت، فکر کردهاید؟ ما در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی دررابطهبا نرمافزار WordPress و کاربرد آن، در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. در این مقاله میخوانید وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟
wordpress یا وردپرس چیست؟
وردپرس به زبان ساده یعنی سیستم مدیریت محتوا سایت ساز که میتوانید با آن بهراحتی وبسایتهای مختلفی راهاندازی کنید. وردپرس بسیار ساده و انعطافپذیر است. wordpress یک سایت ساز متنباز و تحت وب است که بهصورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. برخی نیز بهاختصار این cms را WP خطاب میکنند. این نسخه دارای ورژن فارسی نیز است.
حال ممکن است برای عدهای این سؤال پیش بیاید که نرمافزار مدیریت محتوای وردپرس چه کارایی دارد و شما با استفاده از این نرمافزار مدیریت محتوا چهکارهایی میتوانید انجام دهید؟
وردپرس چه کاربردی دارد؟
در واقع وردپرس یک بستر عالی برای انواع وبسایتها، از وبسایتهای وبلاگنویسی گرفته تا وبسایتهای تجارت الکترونیکی و فروشگاههای اینترنتی و یا وبسایتهای تجاری بسیار قدرتمند است. همانگونه که مشاهده میکنید، وردپرس یک نرمافزار مدیریت محتوای همهکاره است.
بیشترین قسمت اینترنت از طریق یک برنامه مسیریابی به نام unicast کار میکند. در unicast، هر nodeی که بر روی شبکه قرار دارد،
بیشترین قسمت اینترنت از طریق یک برنامه مسیریابی به نام unicast کار می کند. در unicast، هر nodeی که بر روی شبکه قرار دارد یک آدرس آی پی اختصاصی دریافت می کند. می توان گفت شبکه های خانگی و ادارات از unicast استفاده می کنند. زمانی که یک رایانه به شبکه ی وایرلس کانکت می شود، و پیامی تحت عنوان “این آدرس آی پی در حال استفاده است” را دریافت می کند، به این معنی است که تداخل IP صورت گرفته، زیرا یک کامپیوتر دیگر بر روی همان شبکه unicast از همان آدرس آی پی استفاده می کند. این حالت در اکثر مواقع، مجاز نمی باشد.
زمانی که یک CDN از آدرس unicast استفاده میکند، ترافیک مستقیماً به سمت یک node خاص هدایت میشود. قابلذکر است این امر به هنگام وقوع ترافیکهای خیلی حجیم مانند حملات DDoS، منجر به ایجاد یک آسیبپذیری میگردد. از آن جا که ترافیک، مستقیماً به سمت یک دیتاسنتر خاص هدایت میگردد، ممکن است در آن لوکیشن و یا اطراف آن، ترافیک بسیار حجیمی رخ دهد که گفتنی است به طور بالقوه منجر به denial of service نسبت به درخواستهای قانونی میگردد.
استفاده از anycast به این معناست که شبکه میتواند بسیار مقاوم باشد. زیرا همیشه ترافیک، بهترین مسیر را انتخاب میکند و کل دیتاسنتر میتواند بهصورت آفلاین درآمده و ترافیک بهصورت خودکار به سمت یک دیتاسنتر proximal هدایت شود.