هر آنچه در مورد مایکروسافت لازم است بدانید – مایکروسافت چیست؟
برای شمایی که در دنیای امروز زندگی میکنید امکان ندارد که اسم مایکروسافت یا بیل گیتس را نشنیده باشید!…
ولی آیا میدانید که دقیقاً مایکروسافت چیست؟
در این مقاله سعی داریم هر آنچه در مورد مایکروسافت لازم است بدانید را برایتان بازگو کنیم؛
در ابتدا باید بگوییم که مایکروسافت یکی از غولهای دنیای فناوری اطلاعات یا IT است! شرکتهای بسیاری در زمینه شبکه و IT در حال فعالیت و رقابتاند ولی باید گفت که رقابت اصلی در دستان سه کمپانی برتر یعنی مایکروسافت، سیسکو و میکروتیک است.
اگر بخواهیم کمی دقیقتر توضیح دهیم که مایکروسافت چیست، میتوانیم بگوییم که یک ابر کمپانی چندملیتی واقع در ایالات متحده آمریکا است که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشنگتن قرار دارد. مایکروسافت یک شرکت فناوری است که در سال ۲۰۱۶، رتبه نخست در فهرست بزرگترین شرکتهای نرمافزاری بود، و به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانهای و ارائه خدمات پست الکترونیکی نیز میپردازد.
.
تصویری از نمای زیبای بیرونی دفتر مرکزی مایکروسافت
پرفروشترین محصولات مایکروسافت سیستمعامل ویندوز و نرمافزار آفیس است و شعار اصلی شرکت “یک رایانه روی هر میز، در هر خانه” است. این دو محصول با سهمی حدود ۹۰٪، در سال ۲۰۰۳ برای آفیس و در سال ۲۰۰۶ برای ویندوز جایگاه مهمی در بازار فروش محصولات کامپیوتری پیدا کردند.
تاریخچه سیستمعامل ویندوز (نسخه کلاینت)؛
اولین ویندوز
اولین ویندوز در سال ۱۹۸۵ تولید شد، این نسخه ویندوز در واقع بیشتر یک رابط گرافیکی برای DOS بود، اما بهتدریج تولید ماوسها و ایجاد محیط پنجرهای آن را قابلدسترستر برای کاربران میساخت؛ اما نمایش گرافیکی آن هنوز بسیار ساده بود؛ بااینحال چند مورد کاربردی کلاسیک نظیر برنامههای Paint,Notepad، ماشینحساب یا ساعت را در آن مییابیم.
هنوز هیچ سرگرمی به جز یک بازی که استیو بالمر در تبلیغات خود از آن تمجید کرد در این ویندوز موجود نبود. از نظر رابط گرافیکی کاربر نیز هیچ دکمهای برای بستن پنجره وجود نداشت و این کار فقط با استفاده از منوی کشویی امکانپذیر بود.
این نسخه ویندوز برای اولینبار در ایالات متحده آمریکا عرضه شد و در اوایل با موفقیتها و یا مخالفتهایی روبهرو شد؛ بعد از گذشت یک سال انتظار از تولید اولین نسخه ویندوز، نسخهٔ بعدی آن ۱٫۰۲ویندوز موفق به فتح بازارهای بینالمللی شد. در آمریکا این سیستمعامل به مبلغ ۹۹ دلار یعنی معادل ۲۰۱۶ دلار در سال ۲۰۱۵ (با احتساب تورم و بر اساس دفتر آمار نیروی کار) فروخته میشد.